Netwerk info

De keuze van ISP (Internet Service Provider) is net zoals bij u, ook voor ons een heel bewuste keuze geweest. We hebben dan ook geopteerd voor twee uplink providers met een gevestigde waarde.

Iroot is rechtstreeks verbonden met RealROOT (AS 9009) en ProServe (AS 21155). Beiden staan garant voor snelle en stabiele verbindingen met alle belangrijke Europese en niet Europese providers. Iroot is hierdoor rechtstreeks verbonden door middel van Gbit verbindingen met de 3 belangrijkste Europese Internet Exchanges: de Belgian National Internet Exchange (BNIX), de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX), de London Internet Providers Exchange (LIPEX). Het transatlantisch verkeer verloopt via Cogent Communications, de referentie voor transatlantische verbindingen.

Dankzij onze twee uplink providers, een eigen private link tussen InterXion – Zaventem (http://www.interxion.be) en LCL – Diegem (http://www.lcl.be) en onze ontdubbelde infrastructuur op beide locaties mogen wij met trots zeggen dat Iroot multi homed en 100% redundant is.

Wij garanderen al onze housing & streaming klanten een uptime van 99%. Wij leggen deze garantie dan ook graag vast in de vorm van een SLA (Service Level Agreement). Dit SLA wordt standaard opgenomen bij elk housing – streaming contract. Zo kan u zich focussen op uw business zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw internet connectie.

Test ons netwerk: 10 MB bestand - 100 MB bestand.

Contacteer ons voor meer info, wij helpen u graag verder.

Download deze pagina in PDF formaat.